Verkoopinformatie

Elke order wordt na ontvangst van je betaling uniek met liefde speciaal voor jou gemaakt. Daarom is de levertijd ongeveer drie weken voor het bezorgen van jouw order. Mocht jij je bestelling na deze periode nog niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar info@vandalsvanjan.nl voor een actuele update. Bedankt voor je geduld!

De designs van Vandals zijn zo mooi dat je jouw deurmat misschien wel het liefste zo schoon mogelijk zou willen houden. Echter dienen de droog- en schoonloopmatten juíst om vuil- en vocht op te nemen en de vloer en de ruimte schoon te houden. Vandals matten are made to be dirty!

Je kunt de schoon- en droogloopmatten mooi onderhouden door deze zeer regelmatig te stofzuigen. Onze design deurmatten kunnen ook worden gereinigd in de wasmachine, maar wij kunnen niet genoeg benadrukken dat de entreemat juist dient om de vloer schoon te houden.

Vandals verzorgt zo de perfecte eerste indruk met een luxe uitstraling. Naast het esthetische aspect bieden wij als hoofddoel het verwijderen van vuil en vocht bij binnenkomst. Onze luxe droog- en schoonloopmatten zijn dicht op elkaar getuft, met een open fries tuft, voor een hoge kleurdiepte en een rijk gevoel. De entreematten hebben een hoge vochtopnamecapaciteit en verwijderen zo effectief vuil van schoenen. De rubber backing (vrij van weekmakers) aan de onderkant is volledig afgewerkt en zorgt samen met een antislip laag voor extra stevigheid. Tevens raden wij aan om het echt grove vuil altijd extra op te vangen met een goede buitenmat.


De afbeeldingen en foto's in de dienen ter illustratie; de kleur van het design kan namelijk licht afwijken. Onze entreematten zijn rijk getuft en hierdoor verandert de kleur per dagdeel, invalshoek, maar ook als je er met een hand of stofzuiger overheen gaat. Ga voor meer voorbeelden van consumenten naar Instagram of kom langs in onze showroom in Hoogland.


  • Dikte: 8,5 mm
  • Getufte mat met gesneden pool en zeer hoog poolinzetgewicht, vervaardigd uit 100% polyamide 6,6 met hoge twist garens.
  • De 'Customised Sizes' entreematten (op aanvraag) worden zonder vinyl-randen geleverd.

Retourneren is helaas niet mogelijk, omdat wij elke droog- en schoonloopmat per aanvraag speciaal voor jou met heel veel liefde creëren.

We bieden 8 maatvoeringen (breedte X lengte) aan van droog- en schoonloopmatten met vinylranden. De maat is berekend inclusief 2.5 cm vinyl randen aan alle zijden. Wanneer je deze op maat wil snijden in bijvoorbeeld een uitsparing kun je de randen eraf snijden en de juiste maat creëren. De onderkant van de entreemat heeft een vinyl backing met een antislip laag.

Onze matten kun je op maat snijden in de breedte horizontaal en in de lengte verticaal. De schoon- en droogloopmat op maat is bij uitstek geschikt voor een uitsparing of entree.. Wij adviseren om de breedste breedte horizontaal en langste lengte verticaal als uitgangspunt te nemen.

Onze droog- en schoonloopmatten zijn zeer geschikt om op locatie te versnijden met een stanleymes voor de perfecte maatvoering.

Speciale wensen voor de maatvoering? Wij helpen je graag verder. Mail daarvoor naar info@vandalsvanjan.nl